Städfirma Hälsingland

Hemstäd | Kontorssstäd | Flyttstäd | Byggstäd

Byggstäd | Hudiksvall | Bollnäs | Söderhamn

Vi gör byggarbetsplatsen till en bra arbetsmiljö

Byggstäd är ett krävande arbete – att få undan allt byggavfall, smuts och damm som samlas vid ett bygge är det inte alla städfirmor som klarar. Behöver ditt byggprojekt en proffsig städfirma med hög kapacitet? Välkommen att kontakta oss – vi har stor erfarenhet av byggstäd i hela Hälsingland.

Vi utför stora och små uppdrag inom byggstäd och andra städtjänster i följande orter:

  • Hudiksvall
  • Söderhamn
  • Bollnäs

 

Byggstäd i Hälsingland med hög kapacitet

Vi har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att kunna utföra en byggstädning på ett lyckat sätt. Vi har städat byggen åt byggherrar, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och vet precis vad som krävs.

Miljön är självklart alltid i fokus för oss. Byggen innebär mycket miljöfarligt avfall som måste hanteras och återvinnas på rätt sätt för att minimera miljöpåverkan. Vi har all den erfarenhet och kunskap som krävs för detta.

Vi städar på små och stora byggen

Oavsett om du är i behov av att städa undan vartefter under byggets gång eller behöver slutstäda inför besiktning så kan vi hjälpa dig. En ren och välstädad byggarbetsplats blir säkrare för arbetarna och gör det enklare att göra ett bra jobb då man inte behöver flytta runt på byggavfall, överblivet material, grus och smuts från plats till plats.

Vi utför byggstäd på allt från mindre privata byggprojekt till omfattande entreprenader. Vi kan ta hand om hela processen, inklusive besiktning som utförs av någon av våra erfarna arbetsledare. Vi tar det fulla ansvaret för att byggstädningen ska utföras på ett proffsigt sätt till ett bra pris.

Kostnadsfritt besök på byggarbetsplatsen

Kontakta oss redan idag så återkommer vi så snart som möjligt med offertförslag eller mer information om våra tjänster. Vi kommer självklart på ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar ditt byggprojekt. Tillsammans med dig kommer vi fram till vilka åtgärder som behövs och vilken frekvens det handlar om.

Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din partner inom byggstäd i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs och hela Hälsingland.

Låt oss bli din nya samarbetspartner inom bygsstäd!