Städfirma Hälsingland

Hemstäd | Kontorssstäd | Flyttstäd | Byggstäd

Kontorsstäd | Hudiksvall | Bollnäs | Söderhamn

Rent på jobbet ökar trivseln

Vi är även specialister på kontorsstäd. Dåligt städade, dammiga och otrivsamma arbetsplatser är ett vanligare problem än vad man tror. Slarvigt städade kontor skapar otrivsel, konflikter och resulterar i långa loppet i sämre produktivitet.

Låt oss åtgärda detta genom kompetent och effektivt kontorstid. Vi är ett erfaret och etablerat städföretag med Hälsingland (inklusive Hudiksvall, Bollnäs och Söderhamn) som arbetsområde. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få ordning på kontoret!

Lång erfarenhet av städning på kontor

Väljer du oss så får du tillgång till 20 års erfarenhet av kontorsstäd och ett flertal andra städtjänster. Vi har väl inarbetade rutiner, serviceinriktad och kunnig personal och miljövänlig städning. Vi kommer aldrig att lämna dina lokaler annat än 100 procent rena och fräscha efter avslutat städuppdrag.

Att genomföra regelbundet kontorstid är viktigt av flera skäl. Främst handlar det självklart om att de anställda ska få en bra och trivsam arbetsmiljö. Men man måste även ta hand om lokalerna och utrustningen, slitaget går fortare om man inte städar och rengör ordentligt.

Kontorsstäd som skonar utrustningen

Teknisk utrustning som datorer och interntelefoni mår heller inte bra i dammiga miljöer. Datorhaverier orsakade av fläktar som satts igen av damm är faktiskt ingen ovanlighet. Att snåla in på kontorsstäd kan kosta i längden!

En annan aspekt som kan göra att väl genomförd kontorsstädning kan bli en ekonomisk investering på sikt är sjukfrånvaron. Damm och smuts ökar risken för allergier, astma och smittspridning – och sjuka medarbetare kostar. Med bra städning så blir det mindre sjukskrivningar och lägre kostnader för vikarier!

Vi anpassar tjänsten efter företagets behov

Hur ofta man behöver städa på ett kontor? Det varierar givetvis beroende på ett flertal faktorer. Hur stort är kontoret, hur många arbetar där, vilken verksamhet bedrivs, finns det några andra verksamheter i närheten som påverkar. Boka in oss så kommer vi på ett kostnadsfritt besök för att inspektera vilka stödinsatser som behövs för ditt kontor. Varje dag, en gång i veckan eller hur ofta du vill. Vi hittar en frekvens för kontorstid som passar just ditt företag.

Hör av er till oss idag så kommer vi överens om en passande tid för ett första möte. Låt oss bli din kompetenta partner inom kontorsstäd i Hälsingland. Vi har städat många kontor i Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs.

Vi håller rent och förbättrar arbetsmiljön på kontoret!